Miljuschka Witzenhausen  bij Televizier Ring-gala

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Miljuschka Witzenhausen  bij Televizier Ring-gala

Miljuschka maakt indruk met ‘vorstelijke’ Koningsdag-foto

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Miljuschka Witzenhausen is natuurlijk al langer Instagram-royalty. Maar nu bekrachtigt zij haar vorstelijke status met een portret dat niet zou misstaan in de gangen van Paleis Huis ten Bosch.

Keukenprinses

Het zal je niet ontgaan zijn; vandaag is het Koningsdag. Net als vorig jaar zal dit feest zich vandaag vooral binnenshuis afspelen. Maar dat weerhoudt Miljuschka Witzenhausen er niet van om flink uit te pakken. Op Instagram geeft zij namelijk een hele nieuwe lading aan het woord ‘keukenprinses’. De bijzondere foto van koningin Miljuschka kan alvast op een vorstelijke ontvangst rekenen!

Hartjes en complimenten

De Instagram-koningin wenst haar volgers (of moeten we ‘onderdanen’ zeggen?) een fijne Koningsdag. Het portret van Miljuschka maakt heel wat los op het sociale medium. Zo kan de fraaie foto op hartjes en complimenten rekenen van onder meer voormalig Wie is de Mol?-deelnemer Nathan Rutjes en Boer Zoekt Vrouw-kandidate Milou.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Paashaas

Haar status van Instagram Queen komt natuurlijk niet helemaal uit de lucht vallen. Zelfs wanneer zij poseert als paashaas, regent het hartjes op Insta. Miljuschka is zich dan ook zeer bewust van de voordelen (en valkuilen) van het sociale medium. Eerder maakte zij voor Videoland de docuserie #Eerlijkefoto, over de invloed van Instagram op het zelfbeeld van vrouwen. Afgaande op haar laatste foto, zit dat wel goed bij Miljuschka!

Lees verder