Miljoenenjacht, uitzending 7 maart

Veronica Superguide logo
Miljoenenjacht, uitzending 7 maart

Miljoenenjacht-winnaar neemt vele risico's maar met succes!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De strijd om de miljoenen was weer losgebarsten in het nieuwe seizoen Miljoenenjacht. En dat liet kandidaat Daniëlle uit Spijkenisse zich geen tweede keer zeggen. Ze was de allereerste winnaar die een plek aan de desk bemachtigde en daar bleef het niet bij. Uiteindelijk ging zij met 555.000 euro naar huis. 

Ze liet biedingen van €31.000, €67.000, €129.000 en zelfs €229.000 aan haar voorbijgaan, maar haar moed werd beloond met wel €555.000! 

Zenuwslopende finale

De spanning was zeker om te snijden in de studio van Miljoenenjacht, want dit geldbedrag kwam uiteraard niet zomaar uit de lucht vallen. Hoewel Daniëlle de allereerste kandidaat was die uit het (vanwege corona kleiner geworden) publiek werd getrokken, moest ze in de tweede en derde ronde haar andere vier concurrenten nog weten uit te schakelen. Dat wist haar tot een rekensom aan toe te lukken, maar toen stond de finale nog op de planning.

Miljoenenjacht-winnaar neemt vele risico's maar met succes!

€555.000 geruild voor 2 miljoen

Het leek even de mis in te gaan voor deze moeder van twee kinderen toen ze er in de eerste ronde al de 5 miljoen en de 1 miljoen uit wist te pikken, maar hier hield het niet voor haar op. Ze ging door... en met succes. Uiteindelijk ruilde ze haar koffer met de bank voor €555.000 met bedragen 1, 5, 10.000, 2 miljoen en 2,5 miljoen euro nog in het spel. Nu is natuurlijk de vraag: was dat een goede ruil? Nou, niet helemaal. Ze bleek namelijk in haar gekozen koffer negentien 2 miljoen euro te hebben! Oeps..... 

Dé podcast over series en films!

Thuiswinnaars in tranen

Uiteraard was Daniëlle niet de enige die er met dit prachtige bedrag vandoor ging. De onwetende thuiswinnaars Cor en Elly werden ook verrast met het bedrag. Eerder die avond kregen de ouders van drie kinderen en grootouders van 7 kleinkinderen een tablet in handen met een vage reactie dat er iets was met een loterij. "Mijn vrouw wil graag reizen, maar dat is nu wel een beetje lastig", lieten ze stiekem al doorschemeren. "Naar Azië, Zuid-Amerika..." Dat laatste komt nu vast goed... en daar waren ze helemaal ondersteboven van, helemaal omdat daar uiteindelijk nog eens €185.000 bij kwam omdat ze nog een lot hadden! 

Miljoenenjacht-winnaar neemt vele risico's maar met succes!

Genietende kijkers

Ook de kijkers genoten weer als vanouds van Miljoenenjacht. Lees hier maar wat reacties!

Miljoenenjacht gemist? Je bekijkt de aflevering hier terug.

Lees verder