Miljoenenjacht

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Miljoenenjacht
SBS

Miljoenenjacht deelnemer gaat tot het gaatje: ‘Winston kan straks iemand blij maken met een boekenbon’

|
|

Laatste update:

De vrolijke Wouter leek de ideale kandidaat voor Miljoenenjacht. Hij had een neusje voor hoge bedragen. Maar dan vooral voor het uitkiezen van de állerhoogste. De kijkers hielden hun adem in, terwijl hij de ene miljoen naar de andere ton eruit viste.

Laagste bedrag ooit

“Dit gaat zo slecht, het kan haast niet anders dan dat Winston straks met het laagste bedrag ooit bij mij op de stoep staat”, tweet één van de kijkers. En als je denkt dat het niet erger kan, haalt hij ook nog de 500.000 euro eruit, het hoogste bedrag dat er dan nog over is. Toch blijft hij risico nemen. Dat pakt soms heel goed uit, maar of dat ook voor Wouter geldt?

Op de valreep

Toch krijgt hij net op de valreep nog 21.000 euro aangeboden. Hij heeft alleen nog het hoge bedrag van 100.000 euro staan. Maakt hij die open, is 5.000 euro het hoogste bedrag. Wouter twijfelt even maar kiest tóch (verstandig ook!) voor het bod.

(Not so) lucky number 14

En dat blijkt een hele verstandige keuze, want wederom kiest hij de hoge bedragen eruit en blijkt er in zijn lucky number 14 maar 50 euro te zitten. Gelukkig kan Winston nog met een mooi bedrag op pad om een gezin blij te maken. En de blije winnaars lagen gelukkig dit keer nog niet in bed.

Postcode Miljoenenjacht wordt wekelijks rond 20.00 uur uitgezonden op SBS 6.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder