Upshaws, netflix

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Upshaws, netflix

Mike Epps speelt hoofdrol in Netflix-sitcom The Upshaws

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Heb je in deze roerige tijden wel zin in een heerlijke lachbui? Let dan maar eens op! Binnenkort komt Netflix namelijk met de bijzondere sitcom The Upshaws, met in de hoofdrol Mike Epps en Kim Fiels.

Het eerste seizoen is vanaf 12 mei te zien!

Zwarte sitcom

In deze hopelijk hilarische reeks volgen we Bennie (Mike Epps), het hoofd van een zwart arbeidersgezin in Indianapolis. Hij is een charmante monteur die probeert om voor zijn vrouw Regina, hun twee dochters en eerstgeboren zoon en zijn tienerzoon uit een andere 'relatie' te zorgen. Maar, zoals een goede sitcom betaamt gaat het allemaal niet zo makkelijk. Al helemaal niet als Bennie te maken krijgt met zijn bittere schoonzus (gespeeld door komiek Wanda Sykes). Awkward!

Benieuwd? De eerste trailer is zojuist verschenen!

Sitcoms vliegen je om de oren

Mocht je deze tiendelige reeks volgende maand in mum van tijd kijken, heb je geluk. Het lijkt namelijk wel of de sitcoms dit jaar als paddenstoelen uit de grond schieten! Wij maakten daarom onlangs al een overzicht met de beste (aankomende) titels van 2021. Mocht je toch liever voor een ander genre kiezen, kun je altijd dit overzicht checken.

The Upshaws gaat op 12 mei in première op Netflix. 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify.

Lees verder