Michiel Huisman gestrikt voor nieuwe horrorserie van Netflix

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Michiel Huisman gestrikt voor nieuwe horrorserie van Netflix

Michiel Huisman gestrikt voor nieuwe horrorserie van Netflix

|
|

Laatste update:

Netflix heeft Michiel Huisman gestrikt voor een rol in hun nieuwe horrorserie The Haunting of Hill House. Dat meldt The Hollywood Reporter.

The Haunting of Hill House

De serie is gebaseerd op het gelijknamige boek uit 1959, over vier mensen die een huis delen en allemaal hun eigen bovennatuurlijke ervaringen hebben. Het boek werd al twee keer verfilmd; de laatste keer als The Haunting, met Liam Neeson, Catherine Zeta-Jones en Owen Wilson.

Steven Crane

Michiel gaat schrijver Steven Crane spelen. Hij schrijft boeken over bovennatuurlijke zaken, waaronder zijn memoires over de tijd die zijn familie in het beruchte huis doorbracht. De acteur is als eerste gecast, wie zijn medespelers worden is nog niet bekend.

Internationale held

De 35-jarige Nederlander heeft inmiddels een imposant televisie-cv opgebouwd. We kennen hem natuurlijk als Daario Naharis uit Game Of Thrones, maar de knappe Hollander speelde ook in series als Treme, Orphan Black en Harley And The Davidsons. Op het witte doek doet-ie het ook niet onverdienstelijk trouwens. Hij had een grote rol in Age of Adeline en speelde tegenover Reese Witherspoon in Wilde. Inmiddels staan er zeven internationale films op de planning, dus Michiel is nog lang niet uitgespeeld.

Lees verder