Michael Moore werkt aan ondergang Trump met geheime film

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Michael Moore werkt aan ondergang Trump met geheime film

Michael Moore werkt aan ondergang Trump met geheime film

|
|

Laatste update:

De Amerikaanse tegendraadse regisseur Michael Moore werkt aan een documentaire over Donald Trump, getiteld Fahrenheit 11/9, een knipoog naar een van zijn vorige films Fahrenheit 9/11. Deze docu ging over de nasleep van de aanslagen op 11 september. Zijn nieuwste film gaat over 9 november, de dag waarop Trump president van Amerika werd. Met de film wil hij Amerika bevrijden van Trump. Check Moore’s tweet hier beneden.

Trumpland

Het moge duidelijk zijn: Moore is geen fan van ‘The Donald’. Hij waarschuwde in juni vorig jaar al dat Trump de presidentsverkiezingen zou winnen. Krap een maand voor de verkiezingen bracht hij nog de documentaire Michael Moore in Trumpland uit. In deze opgenomen onemanshow probeerde hij kiezers ervan te overtuigen om op Clinton te stemmen. Check de trailer van deze documentaire hier beneden.

In het geheim

De opnames voor Fahrenheit 11/9 zouden in het geheim gebeurd zijn, en Moore lijkt er duidelijk op te rekenen dat het eindresultaat een grote impact zal hebben: “Wat je hem ook toewerpt, het heeft niet gewerkt", zegt de regisseur tegen Variety. "Wat er ook onthuld wordt, hij houdt zich staande. Feiten, werkelijkheid en hersenen kunnen hem niet verslaan. Zelfs wanneer hij zichzelf schade toebrengt, staat hij de volgende dag op en blijft hij gaan en tweeten. Dit eindigt allemaal met deze film”, aldus Moore.

Zie ook:

Aanslagen 11 september

Voor de nieuwe film werkte hij met hetzelfde team als dat van Fahrenheit 9/11, de film over voormalig president George W. Bush en de oorlogen in Irak en Afghanistan na de aanslagen van 11 september 2001. Die documentaire bracht wereldwijd maar liefst 200 miljoen dollar op.

Lees verder