Solid Snake in Metal Gear Solid

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Solid Snake in Metal Gear Solid

Metal Gear Solid-verfilming cast de perfecte hoofdrolspeler

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Metal Gear Solid heeft een flinke stap in de goede richting gezet. Zojuist werd bekend wie de hoofdrol zal spelen in deze langverwachte gameverfilming… en dat is zeker niet de minste!

Oscar Isaac

Volgens Deadline zal niemand minder dan Oscar Isaac in de huid kruipen van Solid Snake. Je kunt deze charismatische acteur kennen uit films als Ex Machina, Triple Frontier en natuurlijk als Poe Dameron in de laatste Star Wars-trilogie. Ook achter de camera is genoeg talent aanwezig om nieuwsgierig te maken naar deze gameverfilming. Metal Gear Solid wordt geregisseerd door Jordan Vogt-Roberts. Hij tekende eerder voor de puike monsterfilm Kong: Skull Island!

Metal Gear Solid-verfilming cast de perfecte hoofdrolspeler
Beeld: BrunoPress

Hideo Kojima

Metal Gear Solid is gebaseerd op de succesvolle gamereeks van Konami. Hierin neemt Solid Snake het op tegen terroristische dreigingen van over de hele wereld. De reeks was al snel een hit onder de fans en maakte van bedenker Hideo Kojima een ware legende binnen de game-industrie.

Heel december gratis films tijdens de Ziggo Uitpakweken!

Moon Knight

Het lijkt er dus op dat Oscar Isaac zich de komende tijd niet hoeft te vervelen. In oktober werd namelijk ook bekend dat hij was gestrikt voor de titelrol van Moon Knight, een nieuwe Marvel-serie voor Disney Plus. Daarnaast is hij binnenkort te zien in een film over de totstandkoming van The Godfather. Voor fans van deze veelzijdige acteur breken er dus mooie tijden aan!

Lees verder