André Hazes in De Slimste Mens Ter Wereld

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
André Hazes in De Slimste Mens Ter Wereld

Met dit vieze trucje scoort André Hazes gratis biertjes

|
|

Laatste update:

Deze week deed André Hazes mee aan De Slimste Mens Ter Wereld, de Belgische versie van De Slimste Mens. En daar verklapte hij een erg slim, maar best wel goor trucje waarmee hij vroeger gratis drankjes fixte. 

André, die deze week met nieuwe liefde Bridget genoot van een uitstapje naar Parijs, zat tweemaal in de uitzending. In één van die shows verklapte hij een smerige streek die hem een tijdlang hielp om gratis drank te bemachtigen. Bah!

André's gratis bier-truc

Vroeger verdiende André nog niet zoveel poen en daarom wilde hij absoluut zoveel mogelijk geld besparen. Zo ook met drankjes. “Dus wanneer mijn glas halfleeg was, stopte ik mijn vingers in mijn onderbroek en ging ik ermee langs de rand. Daarna ging ik naar de bar om te zeggen dat mijn glas stonk. En dan kreeg ik er een nieuwe!” Euh... ja, we zeiden toch dat het goor was! 

André hield ook nog presentator Erik van Looy voor de gek!

Zwarte Piet-ophef

Het was overigens weer een turbulente week voor de volkszanger. Hij kreeg te maken met boze BN'ers nadat hij een Zwarte Piet-foto online zette en Glennis Grace moest er zelfs van huilen. Maar. zo verzekerde André, hij wilde haar echt niet kwetsen. "Hij heeft er niets mee bedoeld en wil zich ook vooral niet in de discussie over de kleur van Zwarte Piet mengen", aldus zijn woordvoerder. 

Lees verder