Meryl Streep weet wie haar moet spelen in een film

Veronica Superguide logo
Meryl Streep weet wie haar moet spelen in een film

Meryl Streep weet wie haar moet spelen in een film

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Een film over het leven van Meryl Streep, geen gek idee toch? Mocht deze ooit gemaakt worden, dan weet de actrice al wie haar moet spelen.

Amy Schumer

Amy Schumer is de gelukkige. Streep kreeg de vraag tijdens een interview dat ze met The Huffington Post had over haar nieuwe film Florence Foster Jenkins. ”Amy Schumer, natuurlijk”, antwoordde ze direct. Toen Schumer hoorde over de grote eer, was ze diep onder de inruk. Ze reageerde op Twitter op typisch Amy Schumer-achtige wijze: ”Holy shit!”

Meryl Streep

Meryl Streep is een Hollywoodactrice van formaat. The 67-jarige actrice maakte naam met filmklassiekers als Out of Africa en Kramer Vs. Kramer. Met haar bijrol in die laatste film sleept ze haar eerste Oscar in de wacht. Ook voor haar acteerprestaties in Sophie's Choice en The Iron Lady won Streep een Oscar. Jongere filmfans kennen haar waarschijnlijk van The Devil Wears Prada en Julie & Julia.

Florence Foster Jenkins

In Florence Foster Jenkins speelt Meryl streep de gelijknamige operazangeres, die moet optreden voor gevulde zalen terwijl ze helemaal niet kan zingen. Naast Streep spelen onder anderen Hugh Grant, Simon Helberg, Rebecca Ferguson en Nina Arianda in de film. Vanaf 22 september draait Florence Foster Jenkins in de Nederlandse bioscopen. Hieronder vind je de trailer!

Lees verder