Mens tegen machine in bloedstollende trailer Netflix-film I Am Mother

Veronica Superguide logo
Mens tegen machine in bloedstollende trailer Netflix-film I Am Mother

Mens tegen machine in bloedstollende trailer Netflix-film I Am Mother

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Volgende maand verschijnt I Am Mother op Netflix. En de eerste trailer belooft een intense combinatie van horror en sciencefiction!

Robot

Vele jaren nadat de mensheid nagenoeg helemaal is uitgeroeid door een onbekende catastrofe, gloort er eindelijk weer een hoop. In een ondergronds laboratorium wordt een meisje geboren dat wordt opgevoed door Mother, een geavanceerde robot. Als er op een dag echter een bebloede vrouw binnendringt in het laboratorium, begint de jonge vrouw te twijfelen aan de verhalen van haar surrogaatmoeder. Maar Mother laat al snel merken dat ze niet zit te wachten op buitenstaanders!

Oscarwinnaar

Ondanks dat de trailer niet zuinig is met spoilers, belooft I Am Mother een spannende mix van horror en sciencefiction te worden. En met een hoofdrol voor tweevoudig Oscarwinnaar Hilary Swank (Million Dollar Baby), heeft deze Netflix Original ook nog eens genoeg star power aan boord. Maar de echte ster is natuurlijk Mother zelf. Met haar stijlvolle ontwerp en griezelig onderkoelde stem (ingesproken door Rose Byrne uit Insidious), zou ze niet misstaan in onze lijst van de coolste robots uit de filmgeschiedenis!

I Am Mother staat vanaf 7 juni op Netflix.

Lees verder