Melissa Kremer van Mijn Kwaad Bloed bij Eva Jinek

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Melissa Kremer van Mijn Kwaad Bloed bij Eva Jinek

Melissa Kremer van Mijn Kwaadbloed overleden

|
|

Laatste update:

Wat een verdrietig nieuws. Melissa Kremer, die bekend is geworden van haar blog/boek Mijn Kwaadbloed, is op 25-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van acute leukemie.

Melissa Kremer wist te inspireren

Melissa Kremer is helaas overleden aan leukemie. Dat is via haar eigen Instagramaccount bekend geworden. Het was al een poosje bekend dat Melissa niet lang meer te leven had. De korte tijd die ze nog had, wilde ze inzetten om te laten zien hoe het is om op jonge leeftijd kanker te hebben. Zodoende deelde ze haar verhaal bijvoorbeeld bij Jinek en hield ze een blog bij: Mijn Kwaadbloed. Daarnaast was ze actief op social media, waar ze filmpjes en teksten deelde over haar ziekte. Melissa had honderdduizenden volgers, waaronder ook een aantal BN’ers.

'Er zijn altijd lichtpuntjes'

Talloze BN’ers betuigen hun steun aan de naasten van Melissa. Onder hen ook Bas Smit, de man van Nicolette van Dam. Hij had een goede band met Melissa, zo deelde hij haar verhaal op Instagram en hielp hij met een doneeractie: “Onze lieve Melissa is overleden. Wat een voorbeeld zal ze altijd voor ons zijn. Hoe donker het af en toe ook is, er zijn altijd lichtpuntjes. Melissa zal altijd ons lichtpuntje aan de hemel zijn. Denk aan haar lieve mama, broertje, vriendin, familie en vrienden.

Melissa kreeg begin vorig jaar te horen dat ze voor de tweede keer leukemie had. Ditmaal was het echter niet te genezen. De jonge vrouw noemde de ziekte 'het monster'. Er is een online condoleanceregister voor Melissa geopend.

Luister ook onze podcast Bankplakkers met kijktips en het laatste nieuws:

Lees verder