Martien Meiland en Angela de Jong

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Martien Meiland en Angela de Jong

Familie Meiland ontkent beschuldiging Angela de Jong

|
|

Laatste update:

TV-columniste Angela de Jong stelde een paar maanden geleden dat het laatste seizoen van Chateau Meiland 'nog geregisseerder is dan een aflevering van GTST'. Is het inderdaad zo dat De Meilandjes er af en toe een nep-scène in stoppen?

Veronica Superguide sprak voor de nieuwste editie met Chateau Meiland-snelheidsduivel Erica Meiland, die zich - samen met RTL-icoon John Williams - even onderdompelde in de wereld van Fast & Furious. Lees hier het volledige interview met Erica en we verwijzen je ook graag door naar ons openhartige gesprek met John Williams. We vroegen Erica uiteraard ook naar Angela's pittige uitspraken!

Is Chateau Meiland nep?

Angela zegt dat de fam 'rijp is voor een Gouden Kalf voor al hun acteerwerk voor de camera'. In ons interview met Erica stelt de SBS6-ster dat dit toch anders zit. Is er iets in scène gezet? "Nee, dat is niet waar. Het was natuurlijk wel coronatijd; we konden niet allerlei plannen maken. Je kon niet zomaar even ergens heen. Dat heeft wel zijn invloed gehad."

Familie Meiland ontkent beschuldiging Angela de Jong

Win het weekend van je dromen!

'Meer thuis filmen'

"We gingen automatisch meer thuis filmen", gaat Erica verder. "Maar nee, daar zaten zeker geen nep-scènes tussen. Er wordt vanuit de productie altijd tegen ons gezegd: 'Wat gaan jullie doen?' 'Wat willen jullie doen?' Nou, en dan volgen zij ons. Zo zit het."

De nieuwe Veronica Superguide ligt vanaf vandaag in de winkel. Het nieuwe seizoen van Chateau Meiland gaat van start op 30 augustus op SBS6. Lees hier alles wat je over seizoen 6 moet weten!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder