Meilandjes klaar voor nieuw avontuur

Meiland
© SBS/William Rutten

Martien en Erica Meiland beginnen aan een nieuw hoofdstuk. De realitysterren zijn vrijdag officieel verhuisd naar hun nieuwe woning. Dat bevestigt Erica zaterdag aan Shownieuws. "We zijn inderdaad gisteren verhuisd."

 

Dure miskoop

Vorige maand verkochten ze hun woning in Noordwijk. De miljoenenvilla schoot namelijk in één ding tekort: privacy. Martien en Erica waren zo ongelukkig in hun villa dat ze het zelfs een "miskoop" noemden. 

 

Flink zakken met vraagprijs

Voor de verkoop van de villa moesten Erica en Martien flink zakken met de vraagprijs. De originele vraagprijs was 2.995.000 euro, maar ze zijn gezakt naar 2.799.500 euro. De koper zou naar verluidt 2,6 miljoen euro hebben betaald. Ze betaalden zelf 2.695.000 euro voor de villa die ze kochten van Kensington-drummer Niles Vandenberg, dus hebben ze ongeveer een ton verlies geleden.

 

Chateau Meiland

Chateau Meiland was in 2019 voor het eerst op televisie. Het SBS-programma over de familie die een chateau in Frankrijk startte won in 2019 de Gouden Televizier-Ring. Eind 2020 verhuisde de familie terug naar Nederland, waar ze tot nu toe in Hengelo en Noordwijk gewoond hebben. 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.