Meghan bij begrafenis koningin Elizabeth

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Meghan bij begrafenis koningin Elizabeth

Meghan negeert koningin Elizabeth in nieuwe podcast

|
|

Laatste update:

Na vier weken pauze vanwege het overlijden van koningin Elizabeth, is dinsdag de podcast Archetypes van hertogin van Sussex Meghan weer online gekomen. Koningin Elizabeth blijft daarin onbesproken, onder meer doordat het gesprek naar verluidt al opgenomen werd voordat zij op 8 september op 96-jarige leeftijd overleed.

Archetypes

De vrouw van prins Harry praat in de nieuwe aflevering van Archetypes met comedian en actrice Margaret Cho en journaliste Lisa Ling, over Aziatisch-Amerikaanse rolmodellen in de entertainmentindustrie. "Films als Austin Powers en Kill Bill presenteerden karikaturen van vrouwen met Aziatische roots, vooral sexy of agressief", stelt ze in de inleiding van de aflevering, waarna ze aangeeft dat deze stereotypen het algemene beeld van vrouwen met een Aziatische achtergrond bepalen.

Wereldwijd podcast succes

Meghan lanceerde de Spotify-podcast in augustus en kwam bij die streamingdienst gelijk wereldwijd op de nummer één-positie terecht, maar ze stopte na drie afleveringen toen koningin Elizabeth overleed. In de eerste aflevering van Archetypes sprak Meghan uitgebreid met Serena Williams over het stoppen met tennis, en in de tweede aflevering was Mariah Carey te gast om het te hebben over het label 'diva' dat ze vaak opgeplakt krijgt. 

Harry en Meghan hebben ook een grote deal met Netflix gesloten om exclusief content voor hen te maken.

Bron: ANP / Veronica Superguide

Lees verder