Meghan Markle en prins Harry

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Meghan Markle en prins Harry

Meghan Markle in Suits? ‘5 miljoen voor 5 seconden’

|
|

Laatste update:

Meghan Markle blijft ondanks de 'Megxit' (het terugtreden als royal van het Britse koningshuis) mateloos populair. Nu is uitgelekt dat ze waarschijnlijk vóór die exit al flink binnen had kunnen lopen wanneer ze weer eventjes in Suits mee zou doen.

De Telegraaf meldt vandaag namelijk dat zender NBC - die Suits altijd uitzond in Amerika - in het verleden een dikke aanbieding kreeg van een Duits botoxmerk. Die bood naar verluidt tot twee keer toe een monsterbedrag aan. 5 miljoen dollar en dan zou Meghan, aka Rachel Zane, 5 seconden in beeld moeten komen met hun botox-crème in de hand. Lekker! Ook voegde het bedrijf blijkbaar een optie toe om het bedrag eventueel over te maken aan One Young World, een stichting waar Harry en Meghan nauwe banden mee hebben.

Meghan gaat weer acteren?

Uiteraard ging dit om een of andere reden niet door, want Meghan is na haar Suits-exit nooit meer opgedoken in de advocatenserie, die overigens eind vorig jaar definitief stopte (en binnenkort weer bij ons op Netflix staat). Inmiddels lijkt wel zeker dat Meghan haar acteercarrière weer op wil pakken. Volgens een gerucht zou ze maar wat graag in een superheldenfilm willen spelen!

Nog meer Meghan!

Nu Meghan en prins Harry vanaf 1 april officieel géén Britse royals meer zijn, krijgen ze uiteraard veel meer 'bewegingsvrijheid'. Eerder nam Meghan al een voorschot op haar showbizz-comeback: ze sloot een deal met Disney. In ruil voor een voice-over in een nog onbekend project, maakt The House of Mouse een flink bedrag over naar dit goede doel. En dan is er ook nog Netflix dat aan de deur staat te kloppen!

Lees verder