Meghan Markle, superheld, film, Marvel

Veronica Superguide logo
Meghan Markle, superheld, film, Marvel

Comeback? 'Meghan Markle wil rol in superheldenfilm'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Van Suits, naar het Britse Koninklijke huis en weer terug naar Hollywood? Volgens een bron van The Daily Mail zou Meghan Markle haar voormalig agent hebben opgedragen om op zoek te gaan naar een goede rol. 

"De bron zegt dat ze voor haar terugkeer naar de filmwereld deel wil uitmaken van een ensemble-cast in iets als een superheldenfilm", zo laat The Daily Mail weten."Volgens hem is ze beschikbaar en staat ze open voor de beste voorstellen.” 

Niet op de voorgrond

Hoewel wij op het begin nog niet zeker wisten of Meghan Markle wel zou terugkeren als actrice, twijfelen we daar nu niet meer aan. Zo ging ze al de samenwerking aan met Disney voor wat voice-overs en liet Netflix ook al weten wel open te staan voor wat zakelijk contact. De bron van The Daily Mail laat het volgende weten: “Ze weet dat ze niet gewoon de hoofdrol kan spelen in een film. (…) Maar ze is vastbesloten om opnieuw te gaan acteren. Ze denkt dat een grote ensemble-film de beste manier is: iets dat erg goed betaalt, maar waar ze niet op de voorgrond staat.”

We gaan het in de gaten houden! Wie weet zien we Meghan 'Marvel' binnenkort als superheld voorbij vliegen. Je weet maar nooit.

Lees verder