Megan Fox

Veronica Superguide logo
Megan Fox

Transformers-ster Megan Fox kreeg psychische inzinking door seksisme

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Actrice Megan Fox kreeg een psychische inzinking door het seksisme waar zij mee te maken kreeg in Hollywood. Na de film Jennifer’s Body uit 2009 kreeg ze de status sekssymbool en toen ging het helemaal bergafwaarts. In een interview met Entertainment Tonight vertelt ze over haar problemen in de filmindustrie. 

#MeToo

“Ik zat eigenlijk al middenin het hele #MeToo-drama voordat het überhaupt begon. Maar wanneer ik zei “Dingen die hier gebeuren zijn niet OK” zeiden mensen dat ik het verdiende,” vertelt de actrice. Ze is niet de enige Hollywoodster die dit meemaakte; ook Pitch Perfect-actrice Rebel Wilson heeft haar #MeToo verhaal gedeeld. Het werd Megan allemaal te veel en ze had als gevolg hiervan een psychische inzinking. Ze wilde niet gezien worden, niet op de foto en niet over de rode loper. 

Moeder worden

Het ging pas weer beter met de actrice, die bekend is van de Transformers-reeks, toen ze moeder werd. “Met elk geboren kind ben ik weer een betere versie van mezelf geworden.” Megan heeft samen met haar echtgenoot Brian Austin Green drie kinderen. BH90210-acteur Green gaf laatst in een interview toe dat hij seks heeft gehad met Tori Spelling, maar dat gebeurde al voor zijn steady relatie met Fox. 

Lees verder