Monique Westenberg en André Hazes

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Monique Westenberg en André Hazes

Showmedia doen grote ontdekking bij Monique Westenberg

|
|

Laatste update:

De showmedia zijn helemaal in rep en roer na een nieuwe 'wending' in de breuk tussen André Hazes en Monique Westenberg. "Toch weer bonje?", kopt Story. "OORLOG tussen Dré en Monique?!", kopt Ditjes en Datjes zelfs. Jeetje, wat is er allemaal aan de hand? Spoiler alert: niet zo heel veel hoor.

Ook Shownieuws deed er een schepje bovenop. "'Monique helemaal klaar met André Hazes'", zette het programma boven een smeuïg artikel. Nou, wat blijkt? Het heeft alles te maken met de personen die Monique volgt op Insta. Of, beter gezegd: de persoon die ze niet meer volgt!

Monique en André

Verschillende showbizzmedia, waaronder roddelplatform Juicechannel, hieronder te zien, kwamen erachter dat Monique André niet meer volgt. Andersom is dat trouwens nog wel zo. 

Showmedia doen grote ontdekking bij Monique Westenberg

Sarah van Soelen

Uiteraard gaat iedereen dan meteen speculeren dat het door André's verliefde kiekje met Sarah van Soelen komt. Hij stond al eens met zijn nieuwe vlam op Insta. Ook postte hij een foto met zijn nieuwe schoonvader. "André's liefdesgeluk moet ongetwijfeld pijnlijk zijn voor Monique, wat wellicht de reden is dat ze haar ex van Instagram af heeft gegooid", denkt Story.

Hoe gaat het nu met Monique?

Waarom Monique haar ex op 'ontvolgen' zette, weten we niet. Wat we wel weten, is dat Monique inmiddels een 'Master in Happiness-coach' in de arm nam. Die begeleidt haar met... ja, dat weten we eerlijk gezegd niet. Iets met je geluk weer terugvinden? Nou, anyway: dit is dezelfde vrouw die ook Marco en Leontine Borsato begeleidde. Lees hier meer over Monique en haar nieuwe levenscoach!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify.

Lees verder