Katja Schuurman

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Katja Schuurman

Medepassagier Katja Schuurman over vliegtuigrel: 'allemaal leugens'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Katja Schuurman zou na een uit de hand gelopen KLM-vlucht een vliegverbod hebben gekregen, volgens Story. Na haar eigen ontkenning beweert nu ook haar medepassagier dat er niks tijdens de vlucht gebeurd is. "Het zijn allemaal leugens." 

'Dit verdient Katja niet'

De man die Katja vergezelde tijdens de KLM-vlucht, vertelt aan RTL Boulevard hoe het volgens hem écht gegaan is. "Katja en ik kennen elkaar al heel lang. Wij waren inderdaad wat luidruchtig en vrolijk maar er is niks gebeurd tussen ons. Het zijn allemaal leugens. Ik vind het zo onrechtvaardig, dit verdient Katja niet." Katja Schuurman is zelf ook helemaal klaar met de beschuldigingen van Story en dat laat ze op Instagram weten met een lang bericht: "alsjeblieft, ik wil alleen maar liefde en mooie dingen. Ik wil het smeken: stop..."

Heftige vlucht 

De vliegtuigrel is ontstaan nadat Story naar buiten bracht dat RTL bang is voor imagoschade en daarom het hele incident in de doofpot wilde stoppen.  Katja Schuurman zou zich, volgens het weekblad, schuldig hebben gemaakt aan ‘grensoverschrijdend seksueel gedrag’ op een KLM-vlucht. Al eerder besloot Schuurman haar seksleven nooit meer op tv te bespreken, nadat ze openlijk had verteld dat ze weleens met een groep seks in de jacuzzi heeft.

Lees verder