Maxime Meiland in Chateau Meiland

Veronica Superguide logo
Maxime Meiland in Chateau Meiland

Maxime Meiland maakt bijzondere carrièremove

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Realityster Maxime Meiland heeft absoluut geen saai cv! De dolverliefde dochter van Martien Meiland krijgt binnenkort een eigen programma, runt een modemerk en had ooit plannen voor een erotisch bedrijf. Nu voegt ze daar gewoon even nóg een 'uitstapje' aan toe.

Maxime maakt binnenkort haar debuut als schrijfster. En wel van een Sinterklaasboek. "Sint en de ferdwaalde Pakjesboat is speciaal voor de 17e editie van de sinterklaasboekactie geschreven en is vanaf 15 november gratis te verkrijgen bij enkele grote supermarktfilialen", zo meldt Shownieuws.

Sint, Piet en wijn

Maxime zit helemaal in de 'wat goeeeeed'-mood. "Ik was erg blij dat ik gevraagd was en vond het zeer leuk om in de fantasiewereld van kinderen te duiken, met Claire als mijn grootste inspiratiebron", legt ze uit. “Ik heb een verhaal bedacht waar kinderen actief mee aan de slag moeten. Volgens mij wordt lezen hierdoor extra leuk!"

Waar gaat het boek van Maxime over?

De naam 'Sint en de ferdwaalde Pakjesboat' (de titel is ook een verwijzing naar dyslexie, dat ook voorkomt in het boek) geeft natuurlijk al weg waar het verhaal om draait, maar Shownieuws voegt er ook nog een hele synopsis aan toe. "Het boek gaat over Pakjesboot 13. De boot verdwaalt in de mist en strandt op Lettereiland. Daar wonen helaas geen mensen die de Pieten kunnen helpen. Gelukkig vinden ze op een oud vlot een verrassende aanwijzing. Er volgt een spannende puzzeltocht over het eiland. Maar de grote vraag is… komen ze nog wel op tijd in Nederland aan?"

Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6 en KIJK.nl.

Lees verder