Maxime Meiland uit Chateau Meiland met vriend Leroy 2020

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Maxime Meiland uit Chateau Meiland met vriend Leroy 2020

Maxime Meiland lacht om de 'courgette' van haar vriend

|
|

Laatste update:

Chateau Meiland-realityster Maxime Meiland zat gisteren in een lekker melige bui. En haar vriendje Leroy Molkenboer en zijn, euhm... 'courgette' kregen de spotlights!

Maxime deelt een filmpje op Insta waarin ze vanuit de AH het zaakje van haar vriendje scant. Daar had ze een courgette-etiket op geplakt. 

Leroys courgette

Er verschijnt een bedrag van 0,85 eurocent in beeld. "Nou dat is niet duur!", grapt de jongste Meiland-dochter, "voor zoveel kilo!" Ze vindt het zelf een enorm geslaagde grap. "Ik kom niet meer bij ??", schrijft ze bij het filmpje.

Gierende reacties

Haar volgers kunnen dit wel waarderen en liggen ook dubbel om Maxime. BN'er-Nederland heeft de post ook gevonden! Onder meer Jim Bakkum, Koen Kardashian, Bas Smit en Temptation-Fabiola gaan stuk. Expeditie Robinson-presentator Kaj Gorgels vraagt zich af of Leroys courgette biologisch is. "Wel biologisch, maar absoluut niet vegetarisch", reageert Maxime.

Chateau Meiland-kerstspecial

Begin je Maxime's hysterische acties te missen na dit filmpje? Je hoeft niet zo heel lang meer te wachten op haar tv-comeback. Samen met Erica, Martien, Montana en uiteraard ook Claire ging ze naar Zweeds Lapland. Daar dompelden de Meilandjes zich helemaal onder in kerstsferen én Erica's grote droom kwam ook nog uit.

Kerst met de familie Meiland is te zien op dinsdag 22 december, woensdag 23 december en een dubbele aflevering op donderdag 24 december bij SBS6 en op Kijk.nl. De afleveringen beginnen om 20:30 uur.

Lees verder