Maxime Meiland 'vecht tegen tranen' na ruzie Leroy

Door Robin Heerkens
Leroy Molkenboer en Maxime Meiland

Als het even knalt tussen Maxime Meiland en haar bae Leroy Molkenboer, is de Chateau Meiland-realityster de eerste die in tranen naar boven rent.

Dat vertelt Maxime (de 'irritantste influencer van Nederland') in de nieuwe Weekend.

Maxime 'vs.' Leroy

"Als wij ruzie hebben ben ik degene die meteen in huilen uitbarst", legt Maxime openhartig uit. "Dan vecht ik tegen de tranen, probeer ze in te houden, omdat ik niet zwak wil overkomen. Maar dat lukt helemaal niet. Wat dat betreft ben ik een heel erge softie hoor, als het erop aankomt."

Maxime Meiland 'vecht tegen tranen' na ruzie Leroy

Waar gaat de ruzie over?

Waar gaat het 'gezeik' dan wel niet over? Over kleine dingen, zo blijkt. "Het zijn altijd gewoon de stomme dingetjes, zoals het niet genoeg in huis doen. Daar gaat het meestal om. Weet je, Leroy is zo zacht, maar kan ook opeens uit zijn slof schieten, en dan moet ik al meteen huilen."

Ook Leroy in tranen

Maxime denkt dan: mij niet bellen, ik ben weg. "Ik ren dan naar boven zodat hij niet ziet dat ik huil. Maar hij weet natuurlijk dat ik gewoon aan het janken ben boven."Nou, haar vriend krijgt het zelf ook wel eens te kwaad. Zo krijgt Leroy tranen in zijn ogen door Maxime's ex, de vader van de kleine Claire, omdat-ie na ieder berichtje van deze Jaap vreest dat Claire bij hen wordt 'weggehaald'.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.