Maxime Meiland uit Chateau Meiland met vriend Leroy 2020

Veronica Superguide logo
Maxime Meiland uit Chateau Meiland met vriend Leroy 2020

Maxime Meiland hint op trouwerij en gezinsuitbreiding

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Tijdens de feestdagen blikken we niet alleen terug, maar ook vooruit. En Maxime Meiland heeft grootse plannen voor het komende jaar!

Goede voornemens

Gisteren namen we voorlopig afscheid van de Meilandjes in Kerst met de Familie Meiland. In de slotaflevering blikten Martien Meiland en zijn gezin alvast vooruit op 2021. Erica heeft als goede voornemen om in het komende jaar corona uit te bannen. Martien sluit zich daar helemaal bij aan. De goede voornemens van Maxime Meiland zijn daarentegen van een hele andere orde…

‘Nieuwe baby’

Wanneer de goede voornemens van Maxime Meiland ter sprake komen, hoeft zij niet lang na te denken. “Toch trouwen en een nieuwe baby”, verklapt de realityster. Natuurlijk kan de rest van de familie Meiland alleen maar het glas heffen bij het horen over een mogelijke gezinsuitbreiding. “We gaan een goed jaar, in, laten we dat hopen”, proost Martien tijdens het kerstdiner.

Maxime en Leroy

Nu maar hopen dat Leroy, de vriend van Maxime, ook zo enthousiast is over de plannen van de ster uit Chateau Meiland. Eerder liet de cameraman nog doorschemeren dat hij het te vroeg vond om aan trouwen te denken… om over kinderen nog maar te zwijgen. Maar inmiddels zij we alweer enkele maanden verder en laat de realityster haar nieuwe liefde iedere dag stralen. Eén ding is zeker: Maxime Meiland zal een beeldschone bruid zijn!

Lees verder