Maxime Meiland uit Chateau Meiland op muurtje

Veronica Superguide logo
Maxime Meiland uit Chateau Meiland op muurtje

Maxime liet zich door Chateau Meiland inspireren voor bijzonder boek

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Maxime Meiland haar allereerste boek is vanaf vandaag verkrijgbaar! Dat de dochter van Martien en Erica überhaupt een boek wist te schrijven, is trouwens sowieso best bijzonder: ze is namelijk dyslectisch! De Meiland-telg vertelt ons graag meer over het boek.

Sint en de verdwaalde pakjesboot van Maxime

Maxime Meiland presenteert vandaag haar sinterklaasboek: Sint en de verdwaalde pakjesboot. Het boek is geschreven voor de sinterklaasboekactie en gratis te verkrijgen bij enkele grote supermarktfilialen. Maxime vertelt in gesprek met de Telegraaf dat ze het geweldig vond om aan haar boek te werken. Ze is enorm fan van sinterklaas. Zodoende is het “een cadeautje dat ze dit mocht doen”. Het idee voor het sinterklaasboek ontstond in de auto. Maxime vroeg zich namelijk af wat er zou gebeuren als de navigatie ermee zou stoppen… En dat is een situatie waar de familie in Chateau Meiland natuurlijk over mee kan praten!

Martien Meiland als trotse papa

Uiteraard is papa Martien enorm trots op zijn dochter. Dat Maxime haar vader achterna gaat, is trouwens best wel bijzonder! De Meiland-telg is namelijk dyslectisch. Ze vertelt dat moeder Erica gelukkig “wel goed in Nederlands is”. Zodoende kwamen ze tot een mooie taakverdeling: Maxime heeft het verhaal bedacht en opgeschreven, waarna Erica de foutjes heeft opgespoord.

Met het verlies van haar kledinglijn nog vers in ons achterhoofd, is het extra fijn om te horen dat de realityster in het schrijven een nieuwe hobby heeft gevonden! Maar goed, van vechtpartijen tot bruiloften; van vervelen is op Chateau Meiland natuurlijk sowieso nooit sprake!

Chateau Meiland is elke donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6 en KIJK.nl.

Lees verder