maxime chateau meiland leroy bruiloft dans

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
maxime chateau meiland leroy bruiloft dans
SBSMeilandTV

Maxime baalt in Chateau Meiland: ‘Ik zit avonden alleen’

|
|

Laatste update:

De bruiloft van Leroy en Maxime Meiland wordt spectaculair! Het stel wil een openingsdans doen… Maar dan moet er wel geoefend worden. Volgens Maxime laat Leroy dat alleen behoorlijk afweten.

Eindelijk komt de bruiloft van Maxime Meiland en Leroy in zicht in Chateau Meiland. Vorige week draaide alles om Maximes (door Erica gespoilde) vrijgezellenfeest. Vandaag stond in het teken van de laatste voorbereidingen. Het draaide vooral om het oefenen van de openingsdans. Die blijkt lastiger dan verwacht… Zodat Maxime begint te twijfelen.

Maxime en Leroy dansen

Het stel besluit Martien en Erica om advies te vragen. Moeten ze de dans wel door laten gaan? Martien is onverbiddelijk: “Ik vind wel dat je het moet doen, dat is toch hartstikke spectaculair voor ons allemaal.” Ook Erica vindt de dans een must: “Dan heb je zo’n goede binnenkomer. (…) Mensen gaan helemaal joelen en klappen.

'Ik zie jou nooit meer'

Het stel lijkt overtuigd! Wel vindt Maxime dat er thuis dan nog heel veel geoefend moet worden. Of dat ook echt gaat gebeuren, betwijfelt ze: “Ik zie jou nooit meer”, zegt ze tegen Leroy. "Hij is alleen maar weg." Leroy werkt veel en gaat ook wel eens een avondje alleen op pad. En daar hebben Martien en Erica ook wel wat moeite mee: “[Maxime] zegt: ‘Ik zit avonden, weekenden alleen’”, zo stelt Martien.

Ze kunnen de bruiloft natuurlijk nog cancelen, maar dat ziet Maxime ook niet zitten: “Ja, dag! Dan betaal ik de helft en hebben we nog geen feest. Het moet sowieso doorgaan en dan zien we wel verder”, lacht ze.

Gelukkig weten wij natuurlijk al lang dat het een mooie dag werd!

Chateau Meiland zie je elke maandag om 20.30 uur op SBS6.

Lees verder