Marc en Maxim, RTL Boulevard

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Marc en Maxim, RTL Boulevard

Marc van der Linden snapt niets van Maxim Hartman: 'Waarom doe je dit?'

|
|

Laatste update:

Maxim Hartman zorgde vanavond in RTL Boulevard voor wat verbaasde gezichten. De tv-verslaggever zette - in navolging van de mannen van Jackass - zijn edele delen op het spel. Marc van der Linden begreep er duidelijk niets van! 

Want: waarom zou je zoiets überhaupt overwegen om te doen?

Pijnlijke softbal-stunt

Volgens Maxim Hartman bewees Jackass de afgelopen jaren dat je niet bang moet zijn voor een beetje pijn. "Jackass liet zien dat je die pijn moet op zoeken", aldus de tv-verslaggever. Dat is mooi gezegd, maar het zou de altijd gewaagde Maxim Hartman niet zijn als hij die woorden niet in de praktijk zou brengen. Hij waagde zich daarom aan de zogenoemde 'softbal-hopelijk-geen-blauwe-bal'-stunt. En spoiler: dat liep niet goed af! 

De veelzeggende beelden zie je hieronder.

Midlifecrisis?

Uiteindelijk kreeg hij flink wat ballen toegeworpen: zijn bovenbenen, buik en ook zijn klokkenspel moesten eraan geloven. "Ik heb hier een knobbel, daar een knobbel. Ik ben kapot." Marc van der Linden dacht er het zijne van. "Wat ik ervan denk, is allereerst: waarom doe je dit?" vroeg hij zich hardop af. Daar heeft Maxim Hartman wel een excuus voor: "Omdat ik in een midlifecrisis zit." 

Gemengde reacties

Het is de vraag wat RTL Boulevard precies met dit item wilde bereiken, maar de kijkers kiezen in deze discussie partij voor Marc. "Die Maxim. Doe maar niet. Stop er mee", klinkt het op Twitter. Ook een andere kijker snapt er niets van: "Waarom krijgt deze man zoveel aandacht?" 

Gelukkig maakte hij ook een kijker aan het lachen.

RTL Boulevard is iedere dag om 18.35 uur te zien op RTL4.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder