maxim hartman hanneke groenteman raven boerderij van dorst nikkie de jager

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
maxim hartman hanneke groenteman raven boerderij van dorst nikkie de jager
BN'ersNPOTV

Maxim Hartman over ‘fittie’ Nikkie de Jager: ‘Slecht dat kinderen haar nadoen’

|
|

Laatste update:

Hanneke Groenteman en Maxim Hartman kwamen Raven van Dorst helpen in Boerderij van Dorst. Wanneer het gesprek op make-up komt, vertelt Maxim meer over zijn ‘fittie’ met Nikkie de Jager.

Maxim en Hanneke bij Raven van Dorst

Vanavond kwamen Maxim Hartman en Hanneke Groenteman helpen op de boerderij van Raven van Dorst. Ze gaan flink aan het werk zodat het land klaar is voor de zomer, zo maken ze een insectenhotel en een modderpoel voor de varkentjes: Douwe en Katja. Er is tussendoor gelukkig ook weer genoeg tijd voor mooie gesprekken.

'Een Poolse hoer'

Raven vraagt Hanneke of ze van make-up houdt. Hanneke geeft aan gek op make-up te zijn. Maxim is echter fel tegen het dragen van make-up. En dat doet Hanneke denken aan de ‘fittie’ tussen Maxim en Nikkie de Jager. Maxim vertelt: “Ik had over NikkieTutorials (zoals het YouTube-kanaal van Nikkie heet, red.) gezegd dat ik haar eruit vindt zien – haar make-up – als een Poolse hoer. Dat vind ik niet grof. Dat is gewoon zo.

Fittie?

Maxim benadrukt geen problemen met Nikkie zelf te hebben. Wel vindt hij het ‘slecht’ dat kinderen haar nadoen: “Daar mag ik toch wel iets tegen inbrengen?” Hij snapt daarom ook niet dat zijn uitspraken over Nikkie mensen boos maakten. “Maar misschien heb ik daar ook een lichte vorm van autisme in”, zo sluit Maxim af.

Eerder dit seizoen waren onder meer de hilarische Hans Klok en de openhartige Anouk te gast bij Boerderij van Dorst.

Helaas was dit voorlopig  de laatste aflevering van Boerderij van Dorst. Maar niet getreurd: het programma keert in oktober terug met een nieuw seizoen.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.

Lees verder