Netflix-film, Songfestival, Will Ferrell

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Netflix-film, Songfestival, Will Ferrell

Maxim Hartman is meedogenloos: 'Songfestivalfilm is kut'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Maxim Hartman staat altijd bekend om zijn felle meningen, dus vraag hem de nieuwe Songfestivalfilm Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga te recenseren en hij doet dat op zijn geheel eigen manier. 

RTL Boulevard nam de proef op de som en liet Maxim Hartman de film bekijken. Zijn oordeel is duidelijk wanneer Vivienne van den Assem hem vraagt wat hij er uiteindelijk van vond. "Ik heb hem inmiddels twee keer bekeken en ik moet zeggen: het is echt een kutfilm."

Grootste vijand

Vivienne wil dat antwoord niet accepteren. "Ik geloof het niet! Heb je wel genoten of niet?" Nou, daar heeft Maxim op zijn eigen manier natuurlijk wel een antwoord op. "Je moet me wel geloven. Nee, ik heb er echt niet van genoten. Het is echt een hopeloos kutverhaal, Will Ferrell acteert nog redelijk, maar het is echt een film waar je je grootste vijand nog niet eens mee naartoe zou willen nemen. Het is echt verschrikkelijk." 

Songfestival-hater

Songfestival-fans (en dat is Maxim uiteraard hélémaal niet) zullen er daarentegen wel van genieten, denkt Maxim. "Die moeten er wel heen. Die film probeert een satire te maken op het Songfestival, maar dat kan niet, want het is al een karikatuur van zichzelf en daarin mislukt die film. Maar als je oprecht van het Songfestival houdt, heb je hier zeker wel plezier van." Onze redacteur hoorde dan zeker bij die tweede groep

Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga staat vanaf vandaag op Netflix! De trailer nog niet gezien? Bekijk die hier.

Lees verder