Maurice gespot met oud-kandidaat: kersvers MAFS-koppel?

Maurice MAFS

Maurice had al een uniek MAFS-avontuur: hij werd niet aan één maar aan twee mannen gekoppeld. Met Arjan en Dennis liep het op niets uit. Nu is hij gespot met een oud-kandidaat. Vindt hij dan tóch nog de liefde via MAFS?

Mislukt MAFS-avontuur

Na het fiasco met Arjan kreeg Maurice de unieke kans om nog drie matches uit het experiment te ontmoeten. Hij viel voor Dennis, met wie het meteen klikte. In het programma leek alles koek en ei tussen de heren, maar vlak na de laatste aflevering lieten ze weten dat het toch niks is geworden. Gelukkig hebben Maurice en Dennis geen ruzie. Ze komen zelfs nog bij elkaar over de vloer. "Maar dan niet in relationele zin. Ik heb er een goede vriend aan overgehouden", legt hij uit aan Veronica Superguide. Waarom sprong de vonk niet over? Nou, Maurice zag het wél zitten, bij Dennis begon het gevoel af te nemen. "Dennis gaf op een gegeven moment - gelukkig heel duidelijk en eerlijk - aan dat hij geen verliefdheid voelde. Waar ik steeds verder steeg op mijn roze wolk, bleef 'het' gevoel bij hem uit. Toen besloten we dat het beter is om ermee te stoppen."  

MAFS-vriendschappen

Ondanks dat het liefdesexperiment is mislukt voor Maurice, heeft hij wel veel overgehouden aan het programma. De MAFS-deelnemer heeft veel vriendschappen gesloten met kandidaten uit zijn seizoen, maar ook met kandidaten uit eerdere seizoenen. Zo sprak hij een keer af met Rein, Bert, Monique en Sylvia. 

Date met Paul?

En nu is hij met een oude bekende gespot. Samen met Paul zat hij op het terras in Emmen. Paul trouwde in 2019 met Peter, maar ook dat huwelijk strandde. Het is niet bekend of Maurice en Paul vriendschappelijk hebben afgesproken of dat er meer in zit. Opvallend genoeg heeft Maurice er niks over gedeeld op zijn Instagramaccount.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.