Matthijs van Nieuwkerk in DWDD

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Matthijs van Nieuwkerk in DWDD

Matthijs van Nieuwkerk live in DWDD overvallen met award?

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Matthijs van Nieuwkerk werd zojuist live in De Wereld Draait Door getrakteerd op een award in de vorm van een gouden afstandsbediening… Kijkers (en de presentator zelf ook?) bleven verbaasd achter. Wat gebeurde er precies?

Matthijs van Nieuwkerk live overvallen met award?

Zoals jullie weten, stopt Matthijs van Nieuwkerk binnenkort als presentator van De Wereld Draait Door (DWDD). Om hem te bedanken voor zijn 15 jaar trouwe dienst beklommen zojuist twee mannen het podium. Ze droegen een award bij zich, in de vorm van een gouden afstandsbediening. Aan de verbaasde reactie van Van Nieuwkerk te zien, was hij totaal niet voorbereid op dit bijzondere moment! Zodoende vroegen ook DWDD-kijkers zich hardop af wat er precies gebeurde. Wie zijn die mannen? En wat is het voor award?

DWDD onderbroken door twee mannen

Op dit moment is er nog geen echte duidelijkheid over de situatie. Hopelijk komen DWDD of Van Nieuwkerk straks nog even met een update! Voor nu speculeren we lekker mee. Een oplettende twitteraar zou namelijk zomaar het verlossende antwoord gegeven kunnen hebben! Volgens hem gaat het om de mannen van Bondgenoten, die op hun YouTube-kanaal testen hoe sociaal Nederland is. 

Meer weten over het einde van De Wereld Draait Door? We zetten alles wat je moet weten op een rijtje!

Lees verder