Matt Smith pakt een rol in Star Wars: Episode IX

Veronica Superguide logo
Matt Smith pakt een rol in Star Wars: Episode IX

Matt Smith pakt een rol in Star Wars: Episode IX

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Doctor Who heeft een nieuwe galaxy gevonden! De acteur, die onlangs een Emmy-nominatie voor zijn rol als prins Philip in The Crown binnensleepte, heeft een rol in Star Wars: Episode IX te pakken.

Het is nog niet duidelijk welke rol Matt gaat vervullen. Sterker nog: het is nog niet eens duidelijk of de acteur een personage aan de kant van de slechteriken of aan de kant van The Empire gaat spelen. Wat wél al duidelijk is, is dat Matt geen bijrol maar een belangrijke rol in de film gaat spelen, aldus bronnen die het nieuws naar buiten hebben gebracht. Momenteel zijn de opnames bezig in Engeland, dus Matt kan lekker op de fiets naar werk.

Cast

Andere nieuwkomers die onlangs zijn toegevoegd aan de cast zijn Dominic Monaghan (Lost) en Keri Russell (The Americans). Ook oude bekende Billy Dee Williams pakt zijn rol weer op als Lando Calrissian. Uiteraard staan ook Daisy Ridley, Adam Driver, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Domhnall Gleeson, Kelly Marie Tran, Joonas Suotamo en Billie Lourd weer op de filmset. Én zowel Luke als Leia zijn in Star Wars: Episode IX te zien.

Lees verder