familie gillis massa is kassa nicol altaar

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
familie gillis massa is kassa nicol altaar
SBSRealityTVFamilie Gillis

Massa is Kassa-Nicol toont gevoelige kant: ‘Zo is ze er toch bij’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Nicol weet Familie Gillis: Massa is Kassa-kijkers te verbazen met een lief gebaar. Ze besluit een altaar te maken voor Maggy, de onlangs overleden hond van haar ouders: "Zo is ze er toch een beetje bij."

De gevoelige kant van Nicol

Vorige week leerden we in Familie Gillis: Massa is Kassa dat Nicols ouders, Henny en Nelis, hun hond Maggy hebben moeten laten inslapen. De hond kon zijn mandje niet meer uitkomen en helaas was er niets meer voor het dier te doen. Na een winter doorgebracht te hebben in Spanje komen Nicols ouders binnenkort terug naar Nederland. Nicol laat zich van haar gevoelige kant zien en besluit een gedenkplekje voor Maggy in te richten.

Altaar voor Maggy

Ik merk dat mijn ouders het wel lastig hebben met het hele verlies van Maggy, dus vandaar dat ik hier eventjes een soort van altaartje maak, zodat [Maggy] hier een plekje heeft in de caravan als [mijn ouders] terugkomen zo meteen. Als ze dan terugkomen uit Spanje, is Maggy er toch een beetje bij”, zo vertelt Nicol.

 

Veel kijkers hebben regelmatig kritiek op Nicol, maar vanavond liet ze zien toch wel heel lief te zijn.

familie gillis massa is kassa nicol altaar maggy

Even terugblikken op eerdere Familie Gillis: Massa Is Kassa-afleveringen? Vorige week was Peter helemaal klaar met het gezaag van Nicol en eerder waren we getuige van een sexy, zakelijke fotoshoot van de kersverse seksshopeigenaar!

 

Dit was voorlopig de laatste aflevering van Familie Gillis: Massa is Kassa. Maar geen zorgen de familie komt gewoon terug voor een nieuw seizoen. Hatseflats!

 

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Deze week bespreken we De Harry Potter-quiz, The Bubble en Julia. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder