• SBS
  • TV
  • Familie Gillis

Familie Gillis: Massa is Kassa-Nicol: ‘Liever een kakker dan een tokkie’

familie gillis massa is kassa nicol ruud coco bouwmarkt

Met haar stilettohakken is Nicol een opvallende verschijning in de bouwmarkt. Want ja, ‘liever een kakker dan een tokkie’, zo stelt ze. Veel Familie Gillis: Massa is Kassa-kijkers weten niet wat ze horen!

De kledingkast van Coco

Nicol kwam vanavond in Familie Gillis: Massa is Kassa tot de conclusie dat de kledingkast van Coco te klein is geworden voor alle kleding van het hondje. Zoals de ramptoeristen… euh… kijkers inmiddels wel gewend zijn, wilde Peter niet te veel geld uitgeven. Nicol nam Ruud daarom mee naar de bouwmarkt, zodat hij een kledingkast voor ‘terrorhond’ Coco kan doe-het-zelven.

Massa is Kassa-kijkers zijn keihard

Met haar stilettohakken en korte jurkje is Nicol misschien niet helemaal gekleed op een tripje bouwmarkt, zo meent Ruud. “Dat is wel echt in stijl hier de bouwmarkt in of niet?” vraagt hij. Nicol heeft echter niet voor niets haar beste outfit aangetrokken: “Beter een kakker dan een tokkie”, zegt ze. Het valt ons mee dat voice-over Frank Lammers geen flinke sneer in petto had… Veel kijkers zijn echter minder vergevingsgezind:

Familie Gillis: Massa is Kassa zie je elke dindsdag om 20:30 uur op SBS6. De serie is inmiddels verzekerd van een negende seizoen.