Massa is Kassa: Nicol en Coco terroriseren arme kippen

Nicol en Coco terroriseren kippen in Massa is Kassa

Nicol uit Massa is Kassa en dieren… het blijft een lastige combinatie. Haar chihuahua Coco wordt vertroeteld, maar van andere beesten heeft Nicol niet zo veel verstand. Anders stop je geen hond in een kippenhok, toch?

Peter Gillis en Nicol zochten weer eens een leuk huisje om te kopen, en ze vonden een zogeheten ‘museumhuis’. Het huis was helemaal in antieke staat, inclusief antieke ijskast en ander (on)gemak.

Tijdens de rondleiding vonden Peter en Nicol een kippenren in de tuin, en het leek ze wel even leuk om de chihuahua Coco even met de arme kippen te laten spelen. ‘Kijk eens Coco! Kippetjes!’ Hoewel het mormel half zo groot is als een kip wakkerde het pluimvee het jachtinstinct van Coco nogal aan. Binnen de kortste keren joeg hij de dieren door de ren en werd hij ondergescheten door de bange hennen.

Bange kippen in Massa is Kassa

Huiseigenaar Ronnie moest al snel achter een vluchtende kip aan, maar bleef vriendelijk (hij had immers een huis te verkopen). Peter toonde zich de verstandigste Gillis: ‘Dat is zielig, Nicol, haal die hond eruit!’ Nicol viste Coco uit de ren: ‘Ja, voordat we kippensoep kunnen maken.’

Coco en Nicol maken kippen bang in Massa is Kassa
© Talpa

Ronnie kreeg de ondergepoepte Coco in zijn handen geduwd. ‘Zijn die kippen aan de diarree?’ Ja, dat… krijgen kippen als er een hond achter ze aan rent. Nicol heeft al niet zo’n best imago qua dieren, want in haar eigen vijver was ze een soort ‘Engel des Doods’ voor haar eigen vissen.

Nicol mag wel uitkijken, want vorige week zagen we dat huisdieren die overlast geven zonder pardon uit huis kunnen worden geplaatst. Een bezoek van Mr. Frank Visser aan Peter Gillis zou trouwens een verrijking zijn voor het SBS6 Cinematic Universe. Misschien weet Mr. Frank Visser raad met de juridische problemen van Peter

Je ziet Familie Gillis: Massa is Kassa elke dinsdag op SBS6, vanaf 20:30 uur.

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Te luisteren via SpotifyApple Podcasts en andere populaire podcast apps.