Massa is Kassa-kijkers stuk door Frank Lammers’ dis naar Nicol

Peter Gillis en Nicol gingen samen een camper shoppen in Familie Gillis: Massa is Kassa. En ja, aangezien de verkering inmiddels uit is, was dat best ongemakkelijk… Daar zorgt voice-over Frank Lammers wel voor!

Door Alie Sierkstra
familie gillis massa is kassa peter nicol camper

Peter Gillis en Nicol gingen vanavond een camper kopen. En wat voor eentje! Met een torenhoog prijskaartje is de camper zelfs duurder dan menig huis. En dan moet er ook nog een vaatwasser ingebouwd worden. Het ergste is nog dat het mogelijk weggegooid geld is. Want zoals voice-over Frank Lammers al zei: “Geen idee of [Nicol] dat ding ooit nog vanbinnen ziet.

Peter en Nicol uit elkaar

Je kan het bijna niet gemist hebben: Nicol en Peter zijn uit elkaarvolgens de geruchten zelfs al maanden. Ondanks dat de opmerking van Frank veel kijkers doet gieren, is het door de breuk toch een beetje ongemakkelijk om Familie Gillis: Massa is Kassa te kijken – dat zien we ook terug in de kijkcijfers. Zeker wanneer Peter en Nicol dus bijvoorbeeld samen gaan shoppen voor een camper.

Dit was voorlopig de laatste aflevering van Familie Gillis: Massa is Kassa. Volgend seizoen keert Nicol niet terug in het tv-programma.