Mary Borsato moeder van Marco Borsato en schoonmoeder van Leontine

Veronica Superguide logo
Mary Borsato moeder van Marco Borsato en schoonmoeder van Leontine

Mary Borsato over relatie Marco en Leontine: ‘Het is fantastisch!’

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Marco Borsato bevestigde dit weekend dat Leontine en hij weer een setje zijn. En (schoon)moederlief is daar maar wat blij mee! In een interview met De Telegraaf reageerde Mary Borsato op de hereniging. “Het is fantastisch! Ik wist dat het goed zat”, jubelt de bruidsjurkenkoningin. “Het is weer zoals vroeger.”

Mary Borsato over relatie Marco en Leontine: ‘Het is fantastisch!’

Optimistisch

Mary Borsato is altijd optimistisch geweest dat Marco en Leontine elkaar weer in de armen zouden sluiten. “Ik kan geen koffiedik kijken, maar als ze zo doorgaan komt het allemaal wel goed”, stelde de moeder van de zanger nog in april. Maar in de tussentijd had Mary Borsato het niet makkelijk. De negatieve berichtgeving rond Marco heeft haar behoorlijk aangegrepen.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.

‘Soort van verkering’

Gisteren vertelde Marco Borsato dat hij weer samen is met Leontine. “We hebben een soort van verkering, weer. Het is aan”, verklapte de zanger op de Belgische radiozender Joe. Helemaal verrassend was de onthulling ook weer niet. Eerder reisden Marco en Leontine af naar Ibiza en ook vorige week hadden de tortelduifjes het weer bijzonder gezellig met elkaar. Ook de Instagram-posts van het tweetal waren natuurlijk ook weggevertjes!

Lees verder