Marvel onthult nieuwe trailer Cloak and Dagger

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Marvel onthult nieuwe trailer Cloak and Dagger

Marvel onthult nieuwe trailer Cloak and Dagger

|
|

Laatste update:

Dit voorjaar gaat de Marvel-reeks Cloak and Dagger in première. Met deze nieuwe trailer kom je alvast in de stemming voor deze superheldenserie!

Schimmig

In april vorig jaar verscheen de eerste trailer van Cloak and Dagger online. Sindsdien bleef het akelig stil rondom deze televisieserie. Maar deze week werd een nieuwe trailer onthuld. Hierin is te zien hoe twee tieners (gespeeld door Olivia Holt en Aubrey Joseph) leren omgaan met hun mysterieuze superkrachten. Hun speciale gaven maakt het duo al snel het doelwit van schimmige organisaties!

Culthelden

Cloak and Dagger is gebaseerd op de gelijknamige Marvel-comic. De personages groeiden uit tot culthelden, omdat de strip net iets grimmiger en duisterder was dan de avonturen van X-Men en The Avengers. Afgaande op de trailer belooft de televisieserie wat luchtiger te worden van toon. Het is dus nog even afwachten in hoeverre de serie trouw is aan het karakter van de strip. Het lot van het superheldenduo lijkt gelukkig in goede handen. Showrunner Joe Pokaski was eerder verantwoordelijk voor het succes van superheldenseries als Daredevil en Heroes!

Cloak and Dagger is vanaf 7 juni te zien bij de Amerikaanse televisiezender Freeform. We weten helaas nog niet of de serie ook in Nederland zal verschijnen.

Lees verder