Loki

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Loki
Marvel

Marvel moest meerdere keren ingrijpen bij Owen Wilson

|
|

Laatste update:

Wow. Owen Wilson haalde al een paar keer de woede van het ultra-strenge Marvel op zijn hals door per ongeluk meer te vertellen over Loki dan eigenlijk mocht...

'Beetje gespannen'

Owen verklapt in een interview met ComicBook dat hij door Marvel meerdere keren is berispt omdat hij per ongeluk geheime details over het nog te verschijnen tweede seizoen van de serie Loki dropte. De acteur noemt de studio "een beetje gespannen", omdat het bedrijf een mega-strikt beleid heeft als het gaat om het delen van details over nog uit te komen MCU-films en -series.

Mobius

Owen speelt in de serie op Disney+ de rol van Mobius, een manager van de Time Variance Authority, een organisatie die de tijdlijnen in het Marvel-universum monitort. Momenteel wordt het tweede seizoen in Londen opgenomen. "We gaan zien wat er gaat gebeuren", zegt hij over de tweede reeks terwijl-ie het lichtje van de Marvel-sniper op zijn hoofd voelt branden. "Ik word nu gelijk heel zelfbewust, omdat Marvel een beetje gespannen is."

Whoops

De acteur wordt vervolgens gevraagd of hij door Marvel weleens op de vingers is getikt, omdat hij mogelijke details over Loki had verklapt. "Jazeker, meerdere keren." Zo verklapte Wilson vorig jaar dat zijn personage in de serie een snor had, waardoor duidelijk werd welke rol hij zou gaan spelen.

Owen is zeker niet de eerste MCU-held die Marvel-geheimen verklapt. Zo staat Tom Holland bekend als Spoiler-Man. Eerder dit jaar moest actrice Tessa Thompson ook nog haar excuses aanbieden aan Marvel nadat ze een foto deelde van de nieuwe outfit van haar personage Valkyrie in Thor: Love and Thunder.

Lees hier alles dat je moet weten over Loki seizoen 2.

Bron: Veronica Superguide/ANP

Lees verder