Marvel geeft toestemming voor Iron Man op grafsteen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Marvel geeft toestemming voor Iron Man op grafsteen

Marvel geeft toestemming voor Iron Man op grafsteen

|
|

Laatste update:

Om hun overleden zoon Ollie te eren, hadden zijn ouders een bijzonder verzoek voor Marvel: een afbeelding van Iron Man op zijn grafsteen.

Steun

Na een lange strijd overleed de dertienjarige Ollie vorig jaar aan de gevolgen van hersenkanker. In de twee jaar die aan zijn overlijden vooraf gingen, onderging hij vele tientallen loodzware behandelingen. In die periode haalde hij veel steun uit zijn favoriete superheld: Iron Man. Om de bijzondere band met zijn icoon te eren, wilden zijn ouders een afbeelding van de Marvel-held plaatsen op Ollie’s grafsteen. Gelukkig hoefde de stripuitgeverij niet lang na te denken over het unieke verzoek!

Kerk

Op de Facebook-pagina die zijn ouders hebben aangemaakt voor Ollie, vertellen zij hoe dit bijzondere verzoek tot stand kwam. “We hebben de kerk uiteindelijk weten te overtuigen, maar alleen op voorwaarde dat Marvel toestemming zou geven. We dachten dit onmogelijk zou zijn, maar we hebben ze toch maar gemaild.” Enkele weken later arriveerde het goede nieuws: Marvel gaf niet alleen toestemming, maar bood ook aan om te bemiddelen met de kerk. “Ollie lacht ons van boven toe, wetende dat zijn grote held voor altijd bij hem zal zijn”, aldus zijn ouders. Klasse, Marvel!

Lees verder