Martijn Krabbe, Snackmasters

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Martijn Krabbe, Snackmasters

Martijn Krabbé kwam aan door Snackmasters: 'Genadeklap'

|
|

Laatste update:

Martijn Krabbé en Miljuschka Witzenhausen duiken vanaf komende week in de wereld van de snacks in de RTL4-show Snackmasters. Hoe leuk die eerste presentator de opnames ook vond, voor zijn lijf was de show geen groot feest.

Dit bekende hij gisteren aan tafel bij Beau.

Fabrieksproduct namaken

Weg met de wortels, bleekselderij en andere gezonde hapjes en drankjes, want in dit aankomende programma omringen Miljuschka Witzenhausen en Martijn Krabbé zich door snacks. Je kunt het zo gek niet bedenken of het komt wel voorbij: van de Sultana's die je als kind vroeger mee naar school nam, de Mexicano's die je eet na een avondje stappen tot de oude vertrouwde M&M's. Aan diverse chef-koks de taak om deze lekkere dingen exact na te maken. Wie dit namelijk het beste kan, mag zich de Snackmaster noemen. 

Beluister in de video hieronder hoe de opnames er precies aan toegingen, want het was duidelijk geen 'piece of cake'.

Genadeklap voor coronakilo's

De chef-koks in spe als Margo Reuten, Ron Blaauw en Hans van Wolde staan op met de snacks en gaan ermee naar bed, maar ook bij presentator Martijn Krabbé gingen de opnames niet in de koude kleren zitten. "Het is een ontzettend leuk programma om te maken, maar een jaar lang in 'slokdown' om het zo maar even te zeggen..." vertelde hij gisteravond grappend bij Beau. "Met alle coronakilo's. Beau, ik kan je zeggen: dit was de genadeklap." 

Benieuwd? Snackmasters is vanaf aanstaande dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL4.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder