Martijn Krabbé en Deborah Wietzes bij de première van Aladdin

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Martijn Krabbé en Deborah Wietzes bij de première van Aladdin

Martijn Krabbé en zijn vriendin maken Sylvie Meis belachelijk

|
|

Laatste update:

Mr. Voice of Holland Martijn Krabbé geniet momenteel met vriendin Deborah Wietzes en zijn kids van een vakantie. Hij verblijft in hetzelfde hotel als waar Sylvie laatst zat en kon het niet laten om even hilarisch uit te halen naar La Meis. 

Sylvie ligt momenteel even niet zo lekker. Veel mensen zitten zich enorm te ergeren aan haar 'geklaag'. Laatst riep ze nog dat haar gesponsorde influencers-vakantie eigenlijk véél te zwaar was. Een tijdje later had ze het wéér rete-zwaar: drie reisjes in twee weken, zie dat maar eens in te pakken. Poeh...

'Wake up, Sylvie! Wake up!'

Martijn Krabbé steekt nu de draak met Sylvie. Hij neemt het inmiddels beruchte 'ochtendritueel'-filmpje van de influencer op de hak. Hierin slaat ze zichzelf op haar wangen en roept ze 'Wake up, Sylvie' - tot hilariteit van haar volgers. Kijk maar, zo zag dat eruit: 

Martijn Krabbé en Sylvie Meis

Blijkbaar verblijven Martijn en zijn vriendin Deborah in of vlakbij hetzelfde hotel in het Duitse Bensberg, waar Sylvie eerder een perfecte insta-foto maakte. En dan kan hij het natuurlijk niet laten om dat tafereel even belachelijk te maken. Bekende vrienden, zoals William Rutten en Trijntje Oosterhuis, kunnen het wel waarderen. Andere volgers reageren minder positief. "Dit heb jij toch niet nodig om te scoren over de rug van een ander?"

The Voice Senior

Hij blijft natuurlijk het live-tv-beest van RTL, die Martijn Krabbé. Zeker nu bff Wendy van Dijk weg is, ligt er nog meer druk op zijn schouders. Nog even genieten van die vakantie dus! 

Uiteraard presenteert hij álle Voice-versies en de eerstvolgende is The Voice Senior, met Lieke van Lexmond in plaats van Wendy. Daar kunnen we vanaf vrijdag 30 augustus weer iedere week naar kijken op RTL 4! Geer & Goor zijn overigens juryleden af en niemand minder dan Frans Bauer gaat de heren vervangen

Lees verder