Martijn Koning bij Jinek op RTL 4

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Martijn Koning bij Jinek op RTL 4

Martijn Koning cancelt shows na floppen Oudejaarsconference

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Cabaretier Martijn Koning cancelt een aantal voorstellingen van zijn nieuwe show. En dat heeft alles te maken met zijn geflopte oudejaarsconference...

"Het valt hem zwaarder dan hij had ingeschat om meteen een doorstart te moeten maken met Koning van de Toekomst (zijn nieuwe show, red.) na de Oudejaarsconference", zo laat zijn impresariaat weten (via het AD). Mensen die kaartjes hebben gekocht voor bijvoorbeeld de show van morgen, in Raalte, kregen per mail bericht dat Martijn meer tijd nodig heeft om zijn nieuwe show af te maken.

Adempauze

Tot nu toe cancelde hij drie aankomende shows. "Martijn denkt niet lichtzinnig over deze beslissing, en hoopt op begrip van zijn publiek", staat in de bewuste mail. "Om te laten zien dat deze adempauze het waard was" gaat Martijn de gecancelde shows later inhalen! "Er ligt ook al veel materiaal, hij heeft zin om te spelen. Hij heeft alleen aangegeven iets meer tijd nodig te hebben om er ook al daadwerkelijk mee het theater in te gaan."

Geflopte oudejaarsshow

Op de valreep van 2019 verzorgde Martijn nog de Oudjeaarsconference voor RTL 4. Hoewel hij zelf volhoudt dat het écht niet aan zijn grappen lag, dachten veel kijkers én de onverbiddelijke Peter R. de Vries daar toch anders over.  De reacties waren hard. Héél erg hard. Zelfs Martijn Koning-fans gaven aan dat de show toch wel erg tegenviel.

Lees verder