Verliefd: Martien valt voor knappe Fransman in Chateau Meiland

Martien Meiland in Chateau Meiland op SBS6

Hangt voor Martien Meiland dan eindelijk liefde in de lucht? Het lijkt er sterk op! In de nieuwe aflevering van Cheateau Meiland krijgt hij het bloedheet van een woest aantrekkelijke Fransman. 

Martien valt als een blok voor een bebaarde fotograaf, zo zien we in eerste beelden van de voorlopig laatste aflevering van Chateau Meiland op SBS6. Maar niet getreurd: met Kerst komen de Meilandjes weer terug op tv!

Is Martien Meiland verliefd?

Martien kan het haast niet geloven. "Wat een leuke man. Helemaal warm kreeg ik het ervan." En wat vindt de kasteelheer dan zo mooi aan deze hunk? "Hij heeft hele prachtige ogen. Hele mooie... hoe heten die dingen hier? Wimpers?" Er ontstond meteen al een keiharde klik. "Hij keek zo speciaal... Oh, wat is hij enig." De enige afknapper: die broek! Veel te kort! 

Chateau Meiland

Is Martien VERLIEFD? ??? Chateau Meiland zie je maandag om 20.30!

Geplaatst door SBS 6 op Zondag 27 oktober 2019

Cash Or Trash

Ga je Chateau Meiland enorm missen na vanavond? Geen paniek: sinds vorige week kun je Martien ook bewonderen in zijn eigen programma: de spulletjesshow Cash Or Trash. Al moeten kijkers nog wel even wennen aan Martien als presentator

De allerlaatste Chateau Meiland zie je vanavond om 20.30 uur op SBS6. Cash or Trash is elke woensdag om 21.30 uur te zien op SBS6.