Martien Meiland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Martien Meiland

Martien Meiland wil geen Gordon-programma doen: ‘zo armoedig!’

|
|

Laatste update:

Martien Meiland lijkt alles op een rijtje te hebben; een nieuw seizoen, nieuw huisje maar een partner? Die ontbreekt nog, hoewel single Martien dat absoluut geen probleem vindt. In TROS Kompas vertelt hij dat we een Martien Meiland-datingshow op onze buik mogen schrijven.

Martien gaat niet trouwen

Een show als Gordon Gaat Trouwen zit er voor Martien Meiland absoluut niet in. “Ach houd op, ik moet er niet aan denken. Dat vind ik zo armoedig!” zegt hij tijdens TROS Kompas.  “Dan moet je iemand op tv afwijzen, daar houd ik helemaal niet van.” 

De tv-sensatie komt inmiddels om van de verhuisstress en is sowieso niet op zoek naar een date. We zullen hem dan ook niet zien daten in het nieuwe seizoen van Chateau Meiland. “Dat is niets voor mij, bij mij moet zoiets spontaan gebeuren.

Bezige Mei...land

De drukke Martien heeft genoeg hooi op zijn vork. “Mijn leven is trouwens al behoorlijk gevuld zonder partner, want ik heb Erica en de meiden.” Toch is dit niet de enige reden om single te blijven want eerlijk is eerlijk; de BN’er geniet er ook best van! “Ik denk wel eens; als ik morgen wakker word, kan ik in mijn bed liggen hoe ik wil. Als er iemand anders naast je ligt, moet je daar weer rekening mee houden.” Zonde, want een extra handje voor de verhuizing wordt altijd gewaardeerd.

Chauteau Meiland is ​​elke maandag en donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder