Martien Meiland van Chateau Meiland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Martien Meiland van Chateau Meiland

Martien Meiland vindt grote verrassing in zijn tuin

|
|

Laatste update:

Het Paasweekend staat voor de deur en Martien Meiland is alvast begonnen met eieren zoeken. Naast de chocolaatjes heeft de Paashaas nog een ander cadeautje in zijn tuin verstopt.

Op Martiens Instagram is te zien hoe hij door zijn tuin kruipt en alle eieren opraapt. “Al die paaseieren…” Dan vindt de man des huizes een grote verrassing. “Oh wat staat daar?

Wijnen, wijnen, wijnen

De chardonnay, Eer!” Er stond een lekker flesje wijn in de tuin van de familie verstopt en maar goed ook, want Martien is ‘helemaal klaar met die paaseieren’. In plaats van een lange zoektocht naar chocolaatjes gaan de Meilandjes dit jaar brunchen. Een glaasje chardonnay mag daarbij natuurlijk niet ontbreken. Al helemaal niet bij de familie Meiland.

Extra plek

Heeft de fam dit jaar wel genoeg plek om te wijnen? Ze moeten er in ieder geval een stoel bijschuiven, want Erica heeft een nieuwe vlam. Volgend jaar is er waarschijnlijk nog een plekje gereserveerd, want dochter Maxime is in verwachting van haar tweede kindje. Het wordt steeds drukker op de Hengelose boerderij!

Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6 en KIJK.nl.

Luister ook onze podcast Bankplakkers met kijktips en het laatste nieuws:

Lees verder