Martien Meiland van Chateau Meiland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Martien Meiland van Chateau Meiland

Martien Meiland staat ondanks huwelijk open voor leuke man

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Martien en Erica Meiland zijn nog steeds gelukkig getrouwd, maar dat betekent niet dat de kasteelheer een leuke vrijgezelle man zou afslaan. In een interview met het AD vertelt hij openhartig over zijn relatie en het succes van Chateau Meiland.

Leuke, vrijgezelle man

Zijn huwelijk met Erica staat een tweede relatie totaal niet in de weg. “Mocht het zijn dat er iemand langskomt, een leuke, vrijgezelle man die interesse heeft in mij, of Erica, of Caroline…dat zou kunnen. Daar staan we voor open, daar hebben we het vooraf ook met elkaar over gehad.”

Druk, druk, druk

Ondanks dat het stel dus wel openstaat voor nieuwe liefdes, ziet de realityster het nog niet heel snel gebeuren. Hun chateau zit namelijk volledig volgeboekt tot en met 2020, dus ze zijn druk bezig met het entertainen van hun gasten. En zelfs al zou er een leuke vrijgezel langskomen, vindt Martien het nog steeds wel veel werk. “Maar dan moet ik iemand helemaal leren kennen, dan moet het nog klikken met de rest. Nee joh, nu even niet, hoor.”

Meer van de Meilandjes

Ben jij ook fan van de Meilandjes, dan hebben we goed nieuws! Het tweede seizoen van Chateau Meiland is vanaf 26 augustus wekelijks op de buis! Ook gaat de flamboyante Martien het nieuwe programma Cash or Trash presenteren. Wil je de gezellige familie nou in levende lijven ontmoeten, voor deze prijs kan je een kamer boeken in Chateau Marrillaux.

Lees verder