Martien Meiland en Paul de Leeuw in Ranking The Stars

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Martien Meiland en Paul de Leeuw in Ranking The Stars

Ongemakkelijk! Martien Meiland negeert uitnodiging Paul de Leeuw

|
|

Laatste update:

Is Martien Meiland nu wel of niet gevraagd voor een nieuw seizoen Ranking The Stars?! Eerder deze week zei hij in Pauw van niet, maar Ranking-presentator Paul de Leeuw beweert vandaag op Instagram van wél. 

De hysterische Martien ontpopte zich tot één van de hoogtepunten van het afgelopen Ranking The Stars-seizoen. Geen wonder dat Paul de Leeuw hem maar wat graag terug wil in het panel. Maandag zat Martien aan tafel bij Jeroen Pauw, die hem vroeg naar het programma. Martien claimt dat hij nog helemaal niet is gevraagd voor het tweede seizoen (op RTL 4 in plaats van RTL 5). 

Negeren

Gisteren ontstond er even een ongemakkelijk momentje op de insta-pagina van Paul. Hij plaatste een foto van zijn hotelkamer en Martien reageerde daar vervolgens op. Hier zet Paul weer onder: "En we hebben je al uitgenodigd voor Ranking! Fijne feestdagen lieve Martien!" En wat zegt Martien hierop? He-le-maal niets. Het blijft oorverdovend stil van zijn kant... Hoe zit het nu Martien?!

Ongemakkelijk! Martien Meiland negeert uitnodiging Paul de Leeuw

Martien in Ranking The Stars?

Als Paul de Leeuw zegt dat Martien wél is gevraagd voor Ranking The Stars, zal dat dus wel kloppen. Hopelijk houdt de flamboyante kasteelheer volgend jaar nog een plekje vrij in zijn overvolle Chateau-agenda. We zien hem érg graag terug in het Ranking The Stars-panel! 

Lees verder