Martien in Songfestivalquiz

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Martien in Songfestivalquiz

Martien Meiland maakt indruk in Radio 10 Songfestivalquiz!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Deze maand is het dan eindelijk zover: het Songfestival in Rotterdam. Om dat te vieren, quizzen SBS-sterren er lekker op los met de Radio 10 Songfestivalquiz. Viktor Brand, Martien Meiland, Samantha Steenwijk en oud-deelneemster Linda Wagenmakers beten vanavond het spits af.

En vooral die tweede wist toch aardig wat vragen te beantwoorden!

Fanatieke Songfestival-liefhebber

De kennis van de realityster komt dan ook niet helemaal uit de lucht vallen. "Bij mij thuis keken we altijd al het Songfestival en later met Erica ook", verklapt hij in de show. "Vrienden uitnodigen, hapjes, taarten met het hoofd van Gerard Joling erop. Ja, echt hoor!" Martien is voortaan dus ook te boeken als Songfestival-gek, maar onthoud: niet als Jeangu-fan.

Het zangtalent van Martien

Je kunt natuurlijk wel zeggen dat je fan bent, maar Martien bewijst het zelfs. Hij weet alles over de leden van ABBA, welke Nederlandse act ooit een Barbara Dex Award won en noemt met gemak acts als Harmony, De Toppers en Teach-In op. En als hem gevraagd wordt om het liedje Save your kisses for me van Brotherhood of Man af te maken, doet hij dat met gemak! 

Winnen of verliezen?

Was het echter genoeg om samen met zijn partner in crime Viktor Brand de winst in ontvangst te nemen? Ja, zeker! Daarmee winnen ze een speciale elpee met hun vier favoriete Songfestival-liedjes of all time. Welke er bij Martien op staan, is dan weer niet bekend. 

De Radio 10 Songfestivalquiz gemist? Je bekijkt de aflevering hier terug.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Lees verder