Martien Meiland en collegas in Cash or Trash

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Martien Meiland en collegas in Cash or Trash

Zien: Martien Meiland is slecht in namen in Cash or Trash

|
|

Laatste update:

Afgelopen week viel het doek voor Chateau Meiland en Ranking the Stars. Gelukkig kunnen we nog altijd genieten van de klussende cultheld in Cash or Trash!

Nadège

Dat Martien niet zo goed is in namen, zagen we al in Chateau Meiland. Pas na weken wist hij de naam van hun werkster Nadège te onthouden. Met behulp van een briefje, dat dan weer wel. Als goedmakertje werd de schoonmaakster kort daarop wel meteen gepromoveerd tot de nieuwe huisvriendin van de Meilandjes! Nu is Nadège misschien ook een lastige naam om te onthouden, maar Martien struikelt ook over minder ingewikkelde namen. Dat blijkt wel uit dit fragment uit de nieuwste aflevering van Cash or Trash!

Kasteelheer

De mensen die twijfelen aan het presentatietalent van Martien zullen na dit fragment waarschijnlijk niet snel van gedachten veranderen. Maar voor de talloze fans van de kasteelheer draagt dit vrolijke gestuntel natuurlijk alleen maar bij aan het kijkplezier. Dat kandidaten hun al dan niet kostbare spullen proberen te verkopen is slechts bijzaak. It’s Martien’s world and we’re just living in it…

Je ziet Cash or Trash vanavond om 21.30 uur op SBS6!

Lees verder