Martien Meiland in Chateau Meiland

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Martien Meiland in Chateau Meiland

Martien Meiland in tranen na liefdesverklaring Erica

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Niet 'wat goéééd', maar 'wat lieeeeeeef': de Chateau Meiland-aflevering van gisteren veranderde in een onverwacht tranendal. Martien en Erica Meiland toverden oude liefdesgedichten tevoorschijn. Met tranen in hun ogen halen ze herinneringen op aan hun eerste huwelijksjaren.

De Chateau Meiland-uitzending speelde zich af rondom Valentijnsdag. De altijd drukke Martien en Erica kwamen op het idee om oude liefdesbrieven aan elkaar voor te lezen. Het resultaat? Ze moesten allebei huilen. Aww....

‘Eens zullen we trouwen’

Erica las een oude liefdesverklaring van Martien voor, bij wie de tranen over zijn wangen biggelden. “Woorden hebben we vaak gehad, maar we zijn elkaar nog steeds niet zat. Al ben je dan soms een kat, je blijft voor mij een schat. Dat is een goed teken vind je niet? Ik hoop dan ook dat je de goede kanten van onze relatie ziet. Eens zullen we echt trouwen, als we heel veel van elkaar houden.” En zo ging het rijmen nog wel even door.

'Ik wil het niet meer'

Toen Martien een liefdesbrief van Erica ging voorlezen, kreeg ook zij het te kwaad. En nú afgelopen, dacht Martien. "Ik wil het niet meer! Ik ga niet meer gedichten lezen. Ik loop de hele ochtend al te janken. Dat vind ik toch helemaal niet leuk?" Allemaal de schuld van Valentijnsdag. "Rót Valentine! Ik hoop dat het volgend jaar overgeslagen wordt."

Kijkers genoten enorm van dit schattige, hartverwarmende moment.

Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws:

Lees verder